Send oss en åpen søknad

Envirofuels er etablert av Eion Ventures, et corporate venturing selskap som utvikler bærekraftige virksomheter som kan bidra til å løse klimautfordringene. Vår visjon er å utvikle selskaper som gjennom teknologi, produkter og tjenester endrer spillereglene og bidrar positivt til miljø og samfunn. Vi etablerer nå en gruppe av selskaper som tilbyr miljøvennlig drivstoff og miljøteknologi som bidrar til en bærekraftig utvikling, og stimulerer en sirkulær økonomi.

Bli med og gjør det som er bra for miljøet

Envirofuels produserer et helt nytt miljøvennlig drivstoff – white diesel. Flere innovative produkter er på vei.

Finner du ingen stilling som passer dine ambisjoner akkurat nå? Vi vokser fort, og det finnes mange dyktige mennesker som kan hjelpe oss i stillinger vi vil behøve i fremtiden. Det kan være deg. Den første tiden vil det være behov for mennesker med kunnskap og erfaring innen produksjon og salg. Men har du erfaring fra vår bransje og er nysgjerrig på våre produkter hører vi gjerne fra deg - uansett bakgrunn.

Vi tilbyr

Hos oss får du muligheten til å være med å bygge en ny virksomhet, i et marked med meget stort potensial. Du får forme din egen arbeidsplass, og være med på å skape et arbeidsmiljø. Motiveres du av en slik reise kan du også få få mulighet til å delta i kommende opsjonsprogram. Vi skal gjøre det vi kan for at alle skal trives og lykkes i Nordic White Diesel. Og du får gjøre det som er bra for miljøet. På ordentlig.

 

Om denne stillingen

Arbeidsgiver: Envirofuels AS

Greåkerveien 127
1718 Greåker

https://www.eion.no

LinkedIn

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsplass: Sarpsborg

Søk her: Åpen søknad

Sektor: Privat

Omfang: Fast

Antall stillinger: 1